Rekordna poseta na Kopaoniku

Izvor: Studio B, 16.Feb.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna poseta na Kopaoniku

Vršilac dužnosti direktora JP "Skijališta Srbije" Dejan Ljevnaić izjavio je danas da je na Kopaoniku zabeležena rekordna poseta i da je na skijalištima bilo više od 9.500 skijaša.

"Ovo su istorijski dani za skijanje i srpske planine, jer je oboren rekord od osnivanja JP "Skijališta Srbije". Danas na Kopaoniku imamo više od 9.500 skijaša, a staze su odlično pripremljene", rekao je Ljevnaić Tanjugu.

On je naveo da je na stazama sve više stranaca, istakavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da je Kopaonik infrastrukturno opremljen kao najmoderniji evropski ski centri.

"Ovolika posećenost je dokaz da smo stvarno dostigli evropski nivo", poručio je Ljevnaić.Prema njegovim rečima, staze su proširene i produžene, a pripremane su tokom celog leta.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rekordna posjeta na Kopaoniku

Izvor: Capital.ba, 17.Feb.2015, 07:46

KOPAONIK, Vršilac dužnosti direktora JP „Skijališta Srbije“ Dejan Ljevnaić izjavio je u ponedjeljak da je na Kopaoniku zabilježena rekordna posjeta i da je na skijalištima bilo više od 9.500 skijaša. „Ovo su istorijski dani za skijanje i srpske planine, jer je oboren rekord od osnivanja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.