Rekonstrukcija trotoara u Bulevaru despota Stefana

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija trotoara u Bulevaru despota Stefana

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Beograd - put" počele su obnavljanje dva kilometra trotoara u Bulevaru despota Stefana, uz zamenu oštećenih ivičnjaka, izjavila je danas direktorka Direkcije za puteve Ivana Vuletić.

Prema njenim rečima, trotoari sa desne strane ulice, u pravcu ka Pančevačkom mostu više su nego ruinirani, tako da predstavljavaju rizik za bezbednost pešaka.

Trenutno su u toku pripremni radovi, a prva završena deonica, tokom naredne sedmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće iz pravca od autobuskog stajališta kod Pančevačkog mosta.

Zbog radova na trotoaru biće "zauzet" mali deo kolovoza, što je propisno obeleženo signalizacijom, a pešaci se mole za strpljenje, jer će, kako je istakla Vuletić, uskoro imati znatno uređeniji i bezbedniji prostor za kretanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.