Izvor: Blic, 16.Avg.2009, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejdiohed objavljuje novu ploču iduće nedelje?

Časopis Nju mjuzikal ekspres objavio je informaciju da se pronose uporne glasine da će rok grupa "Rejdiohed" iduće nedelje objaviti novu ploču.



Prema izvorima iz muzičkih krugova, to bi bila ploča u formatu EP (u trajanju od 15-20 minuta) pod nazivom "Wall Of Ice", sa četiri numere, a trebalo bi da izadje 17. avgusta. Zasad nema zvanične potvrde o novoj ploči "Rejdioheda".

Pevač grupe Tom Jork nedavno je izjavio da je bend umoran od snimanja konvencionalnih albuma i da razmišlja da radije objavljuje singlove. "Rejdiohed" će biti glavna atrakcija festivala u Ridingu i Lidsu koji se održavaju izmedju 28. i 30. avgusta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.