Rejčel i Monika više nisu prijatelji

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejčel i Monika više nisu prijatelji

Dženifer Aniston i Kortni Koks čije prijateljstvo traje od kako su počele da snimaju seriju "Prijatelji", ali se slavne glumice više ne druže, jer se Kortni ne dopada vereniku Anistonove Džastinu Terou.

Dženifer Aniston i Kortni Koks su slavu stekle u seriji "Prijatelji"  

 

Dženifer se već neko vreme ne druži sa Kortni, jer njen verenik smatra da je ona veoma dosadna, srednjovečna mama i uveliko je svojoj verenici počeo da određuje s >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kim treba a s kim ne treba da se druži.

 

 

Dženifer i Džastin su na letovanju u Meksiku, gde je prethodnih godina Dženifer redovno odlazila sa Kortni i njenom porodicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.