Rej Liota ponovo u ulozi policajca

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rej Liota ponovo u ulozi policajca

Glumac Rej Liota, poznat po brojnim ulogama policajca ili detektiva, igraće ulogu korumpiranog policajca u filmu "The Place Beyond The Pines".

Američki glumac Rej Liota, koji je već tumačio desetak uloga policajca ili detektiva, u filmovima kao što su "Unlawful Entry", "John Q", "Hannibal" i drugi, ponovo će tumačiti ulogu predstavnika zakona, ali ovoga puta korumpiranog, u novom filmu "The Place Beyond The Pines".

U filmu će takođe biti Rajan Gozling (u ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << profesionalnog motocikliste, koji pljačka banke kako bi izdržavao sina) i Bredli Kuper (mladi policajac koji će pokušati da zaustavi pljačkaša), a sam Liota će igrati okrutnog i potkupljivog policajca.

Junak Skorsezeovog filma "Dobri momci" nedavno je završio snimanje filma "Cogan's Trade", u kome igra sa Bred Pitom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.