Region u raljama prostitucije (2): Rijaliti diže cenu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Region u raljama prostitucije (2): Rijaliti diže cenu

Za širu javnost jedno od najzanimljivijih pitanja jeste ko se na estradi bavi prostitucijom.

- Podaci do kojih smo došli jeste da je to vrlo raširena pojava u svetu šou-biznisa. Cena seksualnog odnosa nije ograničena na pola sata ili sat. Za devojku koja se često pojavljuje u javnosti cena je obično 250 evra, ali ona varira, pa može da bude i viša. One su poznate u javnosti po eksplicitnim fotografijama po magazinima ili učešću u rijaliti programima. Zanimljivo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su obično prvo počele da se bave prostitucijom, a onda su poradile na medijskoj popularnosti jer im se time diže cena - kaže izvor "Vesti" iz istrage.

U estradnu trgovinu ljubavlju uključene su neke pevačice, manekenke, starlete.

- Imaju makroe koji im nabavljaju mušterije. Pritiskaju ih da im nađu što više klijenata jer im treba mnogo novca za estetske operacije i život na visokoj nozi - objašnjavaju naši sagovornici.

Iskusni svodnici vrbuju nove "štićenice", obično na vrlo jednostavan način.

- Menadžeri ili makroi odu u izlazak s njima, zabavljaju se i onda tako zagrejani, kao slučajno, pitaju da li bi za novac pružale seksualne usluge, uz napomenu da za to mogu da dobiju 200-300 evra. Bili biste iznenađeni koliki broj njih na to pristaje bez minuta razmišljanja - dodaje izvor našeg lista iz tužilaštva.

Policija i tužilaštvo godinama nailaze na primere takozvane estradne prostitucije. Tako jedna od poznatijih starleta, koja se poslednjih godina manje pojavljuje u javnosti, svoje usluge pruža isključivo preko poznanika ili preporuke. To je ranije naplaćivala 300 do 500 evra, ali je ta cena sada drastično pala:

- Bila je u vezi s jednim osrednjim kriminalcem. Njega smo u to vreme prisluškivali zbog raznih krivičnih dela. On se hvalio svojim prijateljima kako je u šemi s ovom starletom, a kad mu nisu poverovali, pozvao je telefonom. Rekao joj je da želi uskoro da se vide, da mu nedostaje, a onda su detaljno počeli da opisuju svoje seksualne igre. To su sve slušali njegovi drugovi.

Reporteri "Vesti" su razgovarajući s ljudima iz kriminalističke policije kao i osobama s estrade saznali da ova pojava nije ni nova, ni retka. Napominju da s jedne strane postoji klasična prostitucija, kojom se obično bave još neafirmisane pevačice i glumice.

* Region u raljama prostitucije (1): Seks turizam cveta na Balkanu

- Naišli smo na relativno poznate osobe koje se bave ovim poslom ili koriste usluge prostitutki, čija imena ne možemo da objavimo. Obično se dešava da menadžeri pevačica u usponu dođu u neki lokal i dogovaraju seks, odnosno nude njene ljubavne usluge prijateljima ili poznanicima za po nekoliko stotina evra - kažu naši sagovornici iz kriminalističke policije.

Posebnu kategoriju u svetu šou biznisa predstavlja takozvana haj klas prostitucija. Javna je tajna da se jedna od najpoznatijih srpskih pevačica upravo bavi time. Vikendima po svetskim hotelima ili jahtama dobija poklone, vredne po nekoliko desetina hiljada evra od bogataša, kriminalaca, ali i političara.

- Jedna modna kreatorka, na primer, s vremena na vreme, provodi vikende s moćnicima spremnim da plate skupim poklonima i uslugama. Njeni klijenti su ponekad i vrlo uticajne osobe iz vlasti, a sastanci nisu u Srbiji, već obično u Budimpešti, gde mogu da prođu neprimećeno. To obično praktikuju i sve poznate ličnosti. Sve se radi diskretno i po preporuci, a ovu dizajnerku je u nekoliko navrata "preporučivao" vrlo bitnim osobama iz srpske vlasti bivši predsednik jednog fudbalskog kluba - saznaju naši novinari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.