Redukcija polazaka na linijama gradskog prevoza u periodu posle 22 sata

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 11:47

Redukcija polazaka na linijama gradskog prevoza u periodu posle 22 sata

Beograd -- Sekretarijat za javni prevoz je saopštio da će biti obavljena redukcija polazaka na linijama gradskog prevoza putnika, u periodu posle 22 sata, od večeras.

U skladu sa Naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije kojom je svim ugostiteljskim objektima, prodavnicama, trgovinskim centrima, pozorištima i bioskopima i drugim objektima zabranjen rad od 21 do 5 sati narednog dana, Sekretarijat za javni prevoz je obavio snimanja popunjenosti vozila javnog gradskog prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putnika.

Snimanje je obavljeno 17. i 18. novembra u periodu od 21 sata do završetka rada linija.

Kako je saopšteno iz ovog sekretarijata na osnovu analize snimljenih podataka biće obavljena redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza putnika od večeras, 20. novembra, u periodu posle 22 sata, prenosi Beoinfo.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza od večeras

Izvor: Blic, 20.Nov.2020

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će biti obavljena redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza putnika od večeras, posle 22 sata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.