Redovnim platišama komunalija popust u Ateljeu 212

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovnim platišama komunalija popust u "Ateljeu 212"

Uprava „Infostana” podsetila jeredovne platiše da je počela nova sezona pozorišta „Atelje 212”. Kao i do sada, Beograđani koji plaćaju komunalije na vreme mogu pogledati sve predstave sa redovnog repertoara ovog pozorišta za 212 dinara.

Ulaznica za pozorišne predstave je uplatnica "Infostana" na kojoj je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze”.

U JKP "Infostan” navode da je u prethodnoj pozorišnoj sezoni veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj redovnih platiša sa članovima porodice i prijateljima iskoristio mogućnost da pogleda neke od najgledanijih pozorišnih predstava za 212 dinara.

"Budući da oko 85 odsto građana redovno plaća utrošene komunalne usluge i proizvode, prema podacima našeg preduzeća oko milion i po ljudi ima mogućnost da poseti pozorište „Atelje 212" na ovaj način”, ističu u "Infostanu”.

Sve redovne platiše se na internet stranici "Infostana”, u rubrici Kutak za redovne platiše, mogu detaljno informisati o svim akcijama i promocijama koje ovo preduzeće priprema za njih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.