Rebić: Policija kontroliše situaciju, na demonstracijama oko 5.000 gradjana

Izvor: Beta, 08.Jul.2020, 01:15

Rebić: Policija kontroliše situaciju, na demonstracijama oko 5.000 gradjana

Direktor policije Vladimir Rebić kazao je večeras da policija kontroliše situaciju ispred Narodne skupštine, gde se trenutno održavaju demonstracije zbog najava da s ponovo uvode restriktivne mere.On je za Radio-televiziju Srbije izjavio da se se "jedan deo demonstranata ponaša potpuno neprimereno", prenosi portal Nova.rs.Ocenio je da je na skupu bilo oko 5.000 gradjana, koji nisu svi bili militantni i nasilni, a da je jedna manja grupacija od  100 ili 200 demonstranata probila policijski korodon prilikom pokušaja upada u Skupštinu, rekao je Rebić za RTS."Naša je procena da su to sledbenici (bivšeg narodnog poslanika) Srdjana Noga i (vodja inicijative "Nema predaje Kosovа i Metohijе") Damjana Kneževića. Sledi analiza i utvrdjivanje da li je bilo još nekih učesnika koji su pozivali na ovakvo ponašanje", kazao je Rebić.Naveo je i da je jedan broj policijskih službenika povredjen i da će nakon pregleda video-nadzora i utvrdjivanja identiteta onih koji su kamenicama gadjali policajce vrlo brzo biti privedeni pravdi.Takođe Rebić je dodao i da je manjih incidenata bilo i u Novom Sadu gde su ka Gradskoj kući bacane kamenice i flaše.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rebić: 5.000 ljudi na protestu u Beogradu, policija suzdržano reagovala

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020

Direktor policije Vladimir Rebić kazao je sinoć da policija kontroliše situaciju ispred Narodne skupštine, gde su nešto pre 22 časa počele demonstracije zbog najava da će ponovo biti uvedene restriktivne mere...On je za RTS izjavio da se se "jedan deo demonstranata ponaša potpuno neprimereno"...Ocenio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.