Rebić: Nova godina dočekana bez većih incidenata

Izvor: N1 televizija, 01.Jan.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: Nova godina dočekana bez većih incidenata

Novogodišnja noć je protekla mirno, a 2018. godina dočekana je na trgovima i u zatvorenim prostorima bez većih incidenata na teritoriji cele Srbije, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Rebić je naveo da je na Trgu Nikole Pašića, gde je Grad Beograd organizovao doček, Novu godinu je dočekalo oko 40.000 ljudi i sve je prošlo u najboljem redu, bez incidenata.

Prema njegovim rečima, policijski službenici su i ovu noć radili kako bi građani bezbedno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << proslavili Novu godinu.

U eksploziji petarde 14-godišnji dečak povredio je noćas šaku kod beogradske Osnovne škole "Janko Veselinović", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Rebić je tokom novogodišnje noći obišao štab Policijske uprave za Beograd, u blizini Skupštine Srbije, i štab Uprave policije i Komandno-operativnog centra u sedištu beogradske policije.

On je zahvalio građanima što su poštovali zakon, a policijskim službenicima što su i ovu noć proveli aktivno kako bi građani bili sigurni, saopšteno je jutros iz MUP-a.

On je na Trgu Nikole Pašića obišao pripadnike Policijske brigade, Interventne jedinice 92, Žandarmerije, Vatrogasno-spasilačke brigade, Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i policije opšte nadležnosti.

Rebić je policijskim službenicima poželeo da u Srbiji bude manje krivičnih dela, manje prekršaja i manje stradanja na putevima i da svojim aktivnostima doprinesu većoj bezbednosti građana.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rebić: Novogodišnja noć bez većih incidenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2018

Novogodišnja noć je protekla mirno, a 2018. godina dočekana je na trgovima i u zatvorenim prostorima bez većih incidenata na teritoriji cele Srbije, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić...Rebić je naveo da je na Trgu Nikole Pašića, gde je Grad Beograd organizovao doček, Novu godinu je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.