Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid: Luka Modrić ne želi napustiti klub

Hrvatski kapiten Luka Modrić ne želi napustiti evropskog prvaka Real Madrid i otići u milanski Inter, rekao je u petak predstavnik Real Madrida za Hinu.

"Ne postoji slučaj Modrić. Niti on želi otići, niti Real Madrid želi da ode. To je jedna medijska glupost. Još jedna u nizu", rekao je zvaničnik zamolivši da ostane neimenovan.

Italijanske novine Corriere dello Sport objavile su u srijedu kako je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << igrača te da su crno-plavi iskazali interes. Iste novine su navele kako se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Novine AS, sa sjedištem u Madridu, smatraju da Lemić puštanjem vijesti o navodnom interesu Intera pokušava pritisnuti upravu Real Madrida da Modriću poveća platu. Modrić je došao u Madrid u ljeto 2012. godine a 2016. godine je potpisao ugovor s Realom do ljeta 2020. godine. Radio stanica Cadena SER napominje pak da se Real Madridu ne sviđa navodni manevar zastupnika odnosno menadžera.

Zvaničnik nije htio odgovoriti nalazi li se iza medijskih objava Modrićev menadžer. Priča o navodnom interesu Intera objavljena je dvije nedjelje nakon što je hrvatski kapiten proglašen za najboljeg fudbalera Svjetskog prvenstva u Rusiji. Prije Mundiala je s Real Madridom treći put zaredom osvojio Ligu šampiona, a izabran je i u najbolju ekipu tog takmičenja za prošlu sezonu.

Portparol Intera Robert Faulkner nije odgovorio na upit o navodnom interesu tima koji je prošle sezone završio na četvrtom mjestu u italijanskom prvenstvu i tako izborio nastup u Ligi šampiona.

Modrić je krajem maja rekao da ne želi otići nigdje iz Real Madrida, da u kraljevskom klubu želi ostati što duže i penzionisati se ondje. Klupski predsjednik Florentino Perez rekao je u četvrtak španskim medijima u Miamiju, gdje se pripremala ekipa, da Modrić može otići jedino ako neko uplati odštetu od 750 miliona evra.

Luka Modrić se u ponedjeljak vraća s godišnjeg odmora u Madrid, baš kao i njegov reprezentativni suigrač Mateo Kovačić te francuski reprezentativac Raphaele Varane. Njih su trojica dobila dodatni odmor zbog igranja u finalu Svjetskog prvenstva i propustili su američki dio priprema.

Modrić je za Real Madrid odigrao 257 utakmica upisavši 40 asistencija te zabivši 13 golova.

Novine AS navode kako se Real Madrid načelno ne protivi financijskom poboljšanju aktualnog ugovora Luke Modrića. Bude li mu na kraju doista povećana plata, kapiten hrvatske reprezentacije mogao bi se naći u rangu Realova kapitena Sergija Ramosa, a ispod Garetha Balea, koji je trenutno najplaćeniji igrač evropskog prvaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OGLASIO SE REAL: Modrić ne želi da ide!

Izvor: Kurir, 03.Avg.2018

Hrvatski fudbaler Luka Modrić ne želi da napusti Real Madrid i pređe u milanski Inter, izjavio je u danas zvaničnik "kraljevskog" kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.