Razvratni kralj Instagrama stiže u Crnu Goru

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvratni kralj Instagrama stiže u Crnu Goru

Den Bilzerijan, koji je poznat kao kralj Instagrama, na kojem je svojim provokativnim fotografijama privukao je veliku pažnju svetske javnosti, ovih dana boraviće u Crnoj Gori.

Den je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sa koferom u ruci ulazi u avion, a objasnio je da će provesti nekoliko dana u jednom dvorcu u Crnoj Gori, koji je u vlasništvu njegovog prijatelja.

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jun 1, 2015 at 4:04pm PDT

- Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijatelj je rekao da ima dvorac u Crnoj Gori, pa sam rekao j**i ga, idemo... Potom za par dana stižemo u London - napisao je on.

Den je privukao pažnju svojim fotkama na Instagramu, koje uglavnom prikazuju nage žene, oružje, i druge trenutke iz svog raskalašnog života.

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on May 4, 2015 at 3:37am PDT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako kralj Instagrama uživa u Crnoj Gori

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 10:30

Kralj instagrama Den Bilzerijan stigao je u Crnu Goru odakle je podelio fotografiju sa bazena na Svetom Stefanu za koji kaže da mu se prilično sviđa...Den Bilzerijan je stigao u Crnu Goru i kao što je najavio uživa, ni manje ni više, nego na Svetom Stefanu...Štaviše, on je podelio fotografiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.