Razvodi se Jelena Veljača

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Jelena Veljača

Jelena Veljača i Dražen Čuček su romasu započeli 2014. godine pripremajući predstavu 'Prava stvar' Jelena Veljača i Dražen Čuček su romasu započeli 2014. godine pripremajući predstavu 'Prava stvar'. Iduće godine su se venčali u tajnosti, a glumac i scenaristkinja imaju dvogodišnju ćerku Lenu. - Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vreme. Zajedno nastavljamo da odgajamo Lenu i to nam je najvažnije - potvrdili su scenaristkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Jelena Veljača (37) i glumac Dražen Čuček (48) svoj razvod za magazin Stori Hrvatska. PROČITAJTE JOŠ - Novi dom Jelene Veljače na Tašu Par je predao papire za razvod braka, ali uprkos tome nedavno su se oboje preselili u Beograd gde snimaju seriju 'Pogrešan čovek'. Veljača i Čuček često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima je i njihova ćerka Lena (2), a letovali su zajedno i na Zlarinu. (24sata.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Razvodi se Jelena Veljača

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2018

Jelena Veljača i Dražen Čuček su romasu započeli 2014. godine pripremajući predstavu 'Prava stvar'. Iduće godine su se vjenčali u tajnosti, a glumac i scenaristkinja imaju dvogodišnju kćerku Lenu...“Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.