Razvod Džefa Bezosa: Najbogatiji čovek na svetu oborio rekord – bivšoj supruzi ide 35 milijardi dolara

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod Džefa Bezosa: Najbogatiji čovek na svetu oborio rekord – bivšoj supruzi ide 35 milijardi dolara

ReutersPar je izjavio da su „imali divan zajednički život“ Najbogatiji čovek na svetu i osnivač kompanije „Amazon“ Džef Bezos sa doskorašnjom suprugom Makenzi Bezos postigao je dogovor oko razvoda – vrednog najmanje 35 milijardi dolara. Gospođi Bezos ostaje četiri odsto udela u gigantu koji se bavi onlajn maloprodajom, što znači da joj ostaje 35,6 milijardi […] Članak Razvod Džefa Bezosa: Najbogatiji čovek na svetu oborio rekord – bivšoj supruzi ide 35 milijardi dolara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvod Džefa Bezosa: Najbogatiji čovek na svetu oborio rekord - bivšoj supruzi ide 35 milijardi dolara

Izvor: B92, 05.Apr.2019

Dogovor koji su postigli doskorašnji supružnici Džef i Makenzi Bezos podrazumeva da njoj sleduje četiri odsto udela u kompaniji - tehnološkom gigantu...Najbogatiji čovek na svetu i osnivač kompanije "Amazon" Džef Bezos sa doskorašnjom suprugom Makenzi Bezos postigao je dogovor oko razvoda -...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.