Razrešena dužnosti Radmila Hrustanović

Izvor: RTS, 26.Mar.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razrešena dužnosti Radmila Hrustanović

Pomoćnica gradonačelnika Beograda za međunarodnu saradnju Radmila Hrustanović odlukom gradonačelnika Dragana Đilasa razrešena te dužnosti. Očekujem da će javnost u narednom periodu dobiti više informacija o mom budućem angažmanu, rekla Hrustanovićeva.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas razrešio je danas Radmilu Hrustanović dužnosti pomoćnice gradonačelnika za međunarodnu saradnju, saopštila je Gradska uprava.

Hrustanovićeva je, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razrešena po Članu 67. Statuta grada Beograda, po kome gradonačelnik postavlja i razrešava dužnosti svoje pomoćnike.

Radmila Hrustanović je saopštila da je sa gradonačelnikom Draganom Đilasom imala odličnu saradnju, "zbog čega očekuje da će javnost u narednom periodu dobiti više informacija o njenom budućem društvenom angažmanu".

"Imala sam izuzetnu čast i zadovoljstvo da skoro punih deset godina radim za Beograd. Trudila sam se da radim korektno, pošteno, najbolje što umem", navodi se u saopštenju izdatom nakon smenjivanja sa funkcije.

Radmila Hrustanović bila je, od 2000. godine, na više odgovornih funkcija u Skupštini grada Beograda i kabinetu gradonačelnika i dala veliki doprinos razvoju međunarodnih i međugradskih odnosa, i unapređenju kvaliteta života u prestonici, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radmila Hrustanović smenjena posle svađe

Izvor: Mondo, 27.Mar.2010, 11:11

Radmila Hrustanović juče je razrešena dužnosti pomoćnice gradonačelnika Beograda. Razlozi za smenu nisu poznati, a pretpostavlja se da je u pitanju lično neslaganje sa gradonačelnikom Draganom Đilasom, piše današnji "Blic".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.