Razlog za bojkot je bila samo njihova slabost Vučić prozreo planove opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:04

"Razlog za bojkot je bila samo njihova slabost" Vučić prozreo planove opozicije

Predsednik Srbije izneo jasan stva

Predsednik Srbije Aleksandar Vucić izjavio je danas u Budimpeštu da se i iz izjave predstavnika Evropskog parlamenta Vladimira Bilčika može videti da je jedan deo opozicije u izbornim uslovima tražilo samo izgovor da ne izađe na izbore.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Bilčika da neće biti novog dokumenta o izbornim uslovima, kao i da bi učestvovao na izborima da je on opozicija u Srbiji, čime je "potvrdio da nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovora sa vlastima, Vučić je odgovorio da ne želi da objašnjava nešto što, kaže, svi znaju.

- Pa, njihov ideolog je rekao da im to nikad nije bio razlog za bojkot. Razlog za bojkot je bila samo njihova slabost, ne loši uslovi - rekao je Vučić.

Dodao je da deo opozicije ima televizija "koliko hoćete", ima svoje novine...

- A, sinoć imate u isto vreme devojku ( poslanica SNS Nevena Ðurić) koja predstavlja 55-56 odsto građana, i nekoga ko ne predstavlja 0,5 odsto ljudi i još im soli pamet... Ali, šta da radite, postalo je uobičajeno. Narod će se izjasniti - rekao je Vučić.

- A, što se morala tiče, sumanuto mi je ispred crkve da pričam - dodao je predsednik.

Bilčik je ranije danas, komentarišući radni dokument o izbornim uslovima u Srbiji, rekao da je napravljen "solidan dokument" i naglasio da je sagovornicima u Srbiji jasno stavljeno do znanja da se evroparlamentarci neće vraćati kako bi diskutovali o nekom drugom dokumentu.

Bilčik je za N1 na pitanje da li bi učestvovao na izborima da je opozicija u Srbiji, odgovorio potvrdno.

Na optužbe da je radni dokument o izbornim uslovima u Srbiji nastao u saradnji sa srpskim vlastima, a na štetu opozicije, rekao je da odbija da ga uvuku u domaće političke obračune.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.