Razbojnici pretukli policajca i pucali na njega!

Izvor: Press, 08.Jul.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici pretukli policajca i pucali na njega!

U Hitnoj pomoći je za Radio 021 potvrđeno da je policajac pretučen i da je zadobio teže povrede stomaka i glave, a kako nezvanično saznajemo, na njega je i pucano.
Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe pokušale su da opljačkaju jednu prodavnicu u blizini Železničke stanice, a policajac je pokušao da ih spreči, pa su ga pretukli.
Oteli su mu pištolj i pucali na njega, ali su ga promašili.
"Čula sam pucanj oko devet časova, ali tada još nisam znala šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u pitanju, jer moj stan gleda na drugu stranu ulice", rekla je za 021 stanarka stambene zgrade ispred koje su se okupili policajci na uviđaju.
Očevici kažu da metak nije pogodio policajca.
"Pucali su na njega, ali metak je proleteo pored njegove glave. Policajac imao kacigu na glavi, jer je bio na policijskom skuteru", ispričao je za 021 prolaznik koji se našao na licu mesta.
Policajac je prevezen u Urgentni centar, gde je za Radio 021 rečeno da je na operaciji, a razbojnici još uvek nisu uhvaćeni.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Potraga: Ovo je jedan od napadača na policajca u Novom Sadu!

Izvor: Svet, 08.Jul.2013

21:01 Policijska uprava u Novom Sadu traga za osobom sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je jutros, oko 9 sati, na Bulevaru oslobođenja, učestvovao u napadu na policajca. Pozivamo građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave policiji, pozivom na broj telefona 064 892 4055. 13:48 Policajac...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.