Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici iz Zagrebačkog holdinga ukrali 207.000 KM

ZAGREB - Naoružani razbojnici s pištoljima upali su u prostorije Zagrebačkog holdinga na Vukovarskoj i oteli najmanje 800.000 kn (blizu 207.000 KM)!

Maskirani pljačkaši upali su u prostorije Zagrebačkog holdinga u Aveniji Grada Vukovara u srijedu nešto prije 19 sati i opljačkali veću količinu novca.

Kako neslužbeno saznaje Jutarnji list, u trenutku upada u prostorije, u kojima građani plaćaju račune za usluge Holdinga, ondje je bilo nekoliko zaposlenih i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nekoliko stranaka.

Kako se saznaje, procjenjuje se da su oteli 800.000 kuna u gotovini i udaljili se u nepoznatom smjeru.

U Zagrebačkom su holdingu potvrdili da je došlo do pljačke, ali druge detalje nisu iznosili.

Na mjesto događaja dojurilo je više policijskih ekipa, a potraga za razbojnicima je u toku.

Lopove su snimile nadzorne kamere iznad bankomata na samom ulazu u zgradu. Iako se s vanjske ulične strane mogla primijetiti cijela akcija, razbojnike ništa nije omelo da sprovedu u djelo svoj naum.

(Jutarnji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Razbojnici iz Zagrebačkog holdinga ukrali 207.000 KM

Izvor: Cafe.ba, 15.Dec.2016

Naoružani razbojnici s pištoljima upali su u prostorije Zagrebačkog holdinga na Vukovarskoj i oteli najmanje 800.000 kn (blizu 207.000 KM)!

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.