Razbijali automobile i bilborde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijali automobile i bilborde

NOVI SAD -

Novosadska policija privela je jednog mladića, a traga za drugim momkom zbog sumnje da su u noći između ponedeljka i utorka uništavali vozila na parkiralištu u Dositejevoj ulici kod broja 19, rekla je Tanjugu portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.

Ona je kazala da se mladići sumnjiče da su oštetili tri automobila i razbili jedan prozor na kući u toj ulici.

Privedeni mladić star je 20 godina i protiv njega će biti podneta krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijava za nasilničko ponašanje, a policija radi na rasvetljavanju celog slučaja i utvrđivanju da li je u incident učestvovao još neko osim te dvojice mladića.

Lokalni mediji u Novom Sadu preneli su da je u incident učestvovalo desetak mladića i da su oni tokom incidenta pevali navijačke pesme. Oni su navodno rano jutros razbijali i bilborde na kojima se reklamira letovanje na hrvatskom primorju.

Međutim portparolka Policijske uprave Novi Sad, Tanjugu je kazala da nema saznanja o bilo kakvim navijačkim pesmama i da tako nešto, kako je rekla, niko zvanično ne može da potvrdi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.