Razbijač Ralf najbolji animirani film

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razbijač Ralf" najbolji animirani film

LOS ANĐELES -

Animirani film "Razbijač Ralf" osvojio je nagradu za najbolji animirani film na ovogodišnjoj dodeli Eni nagrada, koje dodeljuje Međunarodno društvo za animirani film.

Komedija o zlikovcu koji želi da postane heroj osvojio je u subotu uveče nagradu za najbolji animirani film, a sa njim u kategoriji našli su se i "Hrabra Merida", "Frankevini", "ParaNorman" i "Hotel Transivanija", prenosi AP.

"Razbijaču Ralfu", kome glas pozajmljuje Džon Rajli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobrao je još priznanja na dodeli Eni nagrada uključujući i nagradu za najbolju režiju (Rič Mur), za muziku i scenario.

Među igranim filmovima, ostvarenje "Osvetnici" osvojio je Eni nagradu za animirane efekte, dok je film "Pijev život" osvojio nagradu za najbolju karakternu animaciju.

Međunarodno društvo za animirani film od 1972. godine dodeljuje nagrade Eni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Razbijač Ralf najbolji animirani film

Izvor: Akter, 03.Feb.2013

Animirani film ''Razbijač Ralf'' osvojio je nagradu za najbolji animirani film na ovogodišnjoj dodeli Eni nagrada, koje dodeljuje Međunarodno društvo za animirani film

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.