Ratovi zvezda: Niški džedaji pomažu decu bez roditelja

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratovi zvezda: Niški džedaji pomažu decu bez roditelja

Džedajski pokret„Neka sila bude s vama“, poručuju niški džedaji U dalekoj galaksiji, na jugu Srbije, u Nišu, sila se probudila. Iako ih prema aktuelnim dešavanjima u serijalu Ratovi zvezda gotovo i nema, džedaji se već nekoliko godina uspešno okupljaju u Nišu. Sa više od sto članova, niški Džedajski pokret možda ne održava mir u svemiru, […] Članak Ratovi zvezda: Niški džedaji pomažu decu bez roditelja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ratovi zvezda: Niški džedaji pomažu decu bez roditelja

Izvor: B92, 12.Jul.2019

Ko su ljubitelji Ratova zvezda koji organizuju kamp za decu bez roditelja?..U dalekoj galaksiji, na jugu Srbije, u Nišu, sila se probudila...Iako ih prema aktuelnim dešavanjima u serijalu Ratovi zvezda gotovo i nema, džedaji se već nekoliko godina uspešno okupljaju u Nišu...Sa više od sto članova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.