Ratni izveštač Remi Ourdan i Dejan Anđus gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratni izveštač Remi Ourdan i Dejan Anđus gosti Novog dana

Remi Ourdan, francuski novinar, ratni izveštač, i reditelj dokumentarnih filmova predstaviće se domaćoj publici, u okviru BELDOCS Festivala, filmom pod nazivom "Opsada" ("The Siege"), koji je posvećen ratu i opsadi Sarajeva pre 25 godina.

U Temi jutra razgovaraćemo o filmu, o ovogodišnjem Beldocs festivalu, francusko-srpskoj kulturnoj saradnji i odnosima dve zemlje.

Aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa komentarisaće novinar Dejan Anđus.

Istraživačka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stanica Petnica je ovog vikenda započela svoju jubilarnu 35. sezonu obrazovnih programa za talentovane srednjoškolce koji su zainteresovani za prirodne, društvene i tehničke nauke. Tim povodom nas gost je Nikola Bozic, programski direktor isttrazivacke stanice Petnica.

Sve ljubitelje knjige pozivamo da od 10 - 14. maja dođu na Čumić Book Fest. Na festivalu učestvuje više od 60 izdavača, a više o programu reći će nam organizator Festivala Marko Srdanović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.