Ratković za RTV: Uredbu o Vojvodini očekujem do izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratković za RTV: Uredbu o Vojvodini očekujem do izbora

NOVI SAD -

Vlada Srbije nije ispunila zakonsku obavezu po kojoj je u roku od 180 dana trebalo da donese Uredbu o prenosu vlasništva nad imovinom sa republike na pokrajinu Vojvodinu, u skladu sa Zakonom o javnoj svojini. O Uredbi i Zakonu govorili su gosti emisije RTV "Sučeljavanje", Vlatko Ratković iz Demokratske stranke i predsednik Zakonodavnog odbora Skupštine Srbije, i Balint Pastor, poslanik republičkog parlamenta iz Saveza vojvođanskih Mađara.

Po rečima Vlatka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ratkovića, još ima prostora za otklanjanje zakonskog propusta i donošenje Uredbe.



Emisiju "Sučeljavanje" Radio-televizije Vojvodine možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.