Rat nije na vidiku, ali Iran treba da jača odbranu

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rat nije na vidiku, ali Iran treba da jača odbranu"

Teheran -- Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, izjavio je da rat nije na vidiku, ali da iranske oružane snage ipak treba da jačaju svoje odbrambene sposobnosti.

"Ajatolah Hamnei je naglasio da, na osnovu političkih proračuna, nema izgleda za vojni rat, ali je ukazao da oružane snage moraju biti budne... i da jačaju svoje sposobnosti kad je reč o osoblju i opremi", navedeno je na zvaničnom sajtu iranskog vođe, prenosi Rojters.

Hamnei je to poručio u obraćanju komandantima iranskih snaga vazdušne odbrane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hamnei: Rat nije na vidiku, ali Iran treba da jača odbranu

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018

Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, izjavio je danas da rat nije na vidiku, ali da iranske oružane snage ipak treba da jačaju svoje odbrambene sposobnosti Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, izjavio je danas da rat nije na vidiku, ali da iranske oružane snage ipak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.