Rat navijača? Dve pucnjave u BG u dva sata

Izvor: B92, 13.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat navijača? Dve pucnjave u BG u dva sata

Beograd -- Samo dva sata nakon pucnjave u Rakovici u kojoj je jedan muškarac ranjen, u pucnjavi u Železniku A. K. je teško ranjen. Reč je navijačkim sukobima, pišu mediji.

“U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar”, navode iz policije za "Blic".

Beogradski list se poziva na izvore iz Hitne pomoći i navodi da je ranjeni muškarac upucan puškom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Prema našim informacijama pucnjava se dogodila na adresi Radnih akcija 47. Povređeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar”, navode iz Hitne pomoći.

"Blic" ističe da je ranjeni muškarac vođa jedne od grupa navijača Partizana, kao i da je već ranjavan 2013. godine u Železniku kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja.

Kako se navodi, on je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Policija je nešto pre 21 čas saopštila da je N. E. rođen 1991. godine uhapšen je zbog sumnje da je ranije tokom dana automatskim oružjem teško ranio A. K. u Železniku.

“U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, a veliku pomoć u akciji pružili su i građani koji žive nedaleko od mesta hapšenja”, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, samo nekoliko sati ranije još jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja u Rakovici, a beogradski mediji navode da je i tu došlo do navijačkog obračuna.

Mladić je ranjen kada je njemu i još dvojici u Ulici Stevana Opačića prišla grupa nepoznatih osoba, od kojih je jedna otvorila vatru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rat navijača u Beogradu: Dvije pucnjave u dva sata

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2016

BEOGRAD - Samo dva sata nakon pucnjave u beogradskom naselju Rakovici u kojoj je jedan muškarac ranjen, u pucnjavi u Železniku A. K. je teško ranjen. Riječ je navijačkim sukobima, pišu beogradski mediji... “U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.