Raste temperatura, ništa od snega za Novaka

Izvor: Mondo, 26.Dec.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste temperatura, ništa od snega za "Novaka"

U ponedeljak temperatura u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale. Nema mraza a pre podne moguća poneka kap kiše na jugu Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Za razliku od prethodnih dana, ujutru će izostati mraz u mnogim krajevima. Vetar će biti slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Loznici i Valjevu, prognozira Meteos.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Malo kiše

U utorak nas očekuje naoblačenje sa mogućom slabom kišom, a na planinama sa snegom. Biće vrlo malo padavina. Od srede opet hladnije, ali bez magle i sa malo snega, pre svega u planinskim predelima. Do kraja godine će biti veoma malo ili nimalo padavina, a u Novogodišnjoj noći se očekuje suvo vreme i slab mraz uz moguću maglu ponegde. Slično vreme i početkom Nove godine.

U Beogradu u ponedeljak temperatura u porastu uz promenljivu oblačnost i kratkotrajne sunčane intervale. Vetar će biti slab i zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna jutarnja temperatura 3°C, maksimalna do 8°C.

U Nišu u ponedeljak temperatura će biti u manjem porastu uz promenljivu oblačnost i moguću poneku kap kiše pre podne. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, dok će temeratura ići od 0°C, do maksimalne od 6°C.

U užičkom regionu u ponedeljak temperatura će biti u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna temperatura od -2°C do 2°C dok će maksimalna biti od 5°C do 8°C, na Zlatiboru i Tari oko 6°C.

U Vojvodini temperatura u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale.

U Novom SAdu promenljiva oblačnost i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna jutarnja temperatura 2°C i maksimalna do 7°C.

U Subotici u ponedeljak temperatura u porastu uz promenljivu oblačnost i kratkotrajne sunčane intervale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 8°C.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.