Raste broj žrtava u padu pakistanskog aviona: Ne zna se da li su putnici ili građani na koje se srušio

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 08:59

Raste broj žrtava u padu pakistanskog aviona: Ne zna se da li su putnici ili građani na koje se srušio

Broj žrtava avionske nesreće u Pakistanu porastao je na 97, preneo je indijski magazin Dun saopštenje medicinskih zvaničnika u provinciji Sind, javlja TAS.

Avion tipa Er Bas A 320 Pakistanske avio kompanije srušio se juče na stambeno predrgrađe Karačija vraćajući se iz Lahorea.

U najnovijim izveštajima indijski list ne precizira se da li su nove žrtve bili putnici aviona ili građani stambene četvrti na koju se srušio pakistanski Er Bas.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosadašnjim saznanjima, povređeno je 11 žitelja predgrađa na koje se srušio avion i oni se nalaze u stabilnom stanju, a preživela su i dva putnika aviona koji su takođe u stabilno.

Zvaničnici pakistanske avio kompanije su prethodno saopštili da je u avionu bilo ukupno 99 ljudi - 91putnik i osam članova posade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.