Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj učesnika u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" građani su ukupno poslali oko 2,5 miliona koverata, rečeno je danas u Regionalnom poštanskom logističkom centru "Beograd".

Od početka nagradne igre proizvedeno je 5.650.000 koverata. Svakog dana stigne oko 150.000 pošiljki, dok je sinoć postignut rekord od 300.000 koverata koje su stigle u poštanski centar.

Učesnici nagradne igre treba da u jednoj koverti pošalju 10 fiskalanih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Minimalni iznos na računu treba da bude 100 dinara.

Član Nadzornog odbora i direktor Radne jedinice Hibridna pošta JP Pošta Srbije Goran Đerić rekao je da se dnevno proizvede oko 250.000 pošiljki, što je ekvivalentno broju koverata koje građani svakodnevno preuzmu u poštama.

"Sa ovim kapacitetom očekujem da ćemo održati nivo potrebnih količina za celu nagradnu igru", istakao je Đerić i dodao da je proces proizvodnje ubrzan tako što se prethodno dizajnira koverta, a zatim štampa na mašini.

On je kazao da se broj koverata koji se dostavlja poštama određuje na osnovu statističkih podataka o tome koliko korisnika dnevno uđe u svaku poštu.

"Tako saznajemo koliko koverata je potrebno svakoj pošti, što dovodi do toga da seoske pošte imaju oko 200 koverta, a gradske oko 9.000 koverata dnevno", kazao je Đerić.

Zamenik direktora funkcije poštanske mreže Ljubomir Ostojić rekao je da se oko milion pošiljki dnevno sortira u Regionalnom poštanskom logističkom centru "Beograd".

"Pošiljke se pakuju u transportne kutije ili vreće, zatvaraju i odnose u poseban objekat gde se čuvaju pod specijalnim merama zaštite i samo ovlašćeni mogu da uđu u objekat", rekao je Ostojić.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" traje do 1. aprila. Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana jednom nedeljno. Među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Raste broj učesnika u nagradnoj igri 'Uzmi račun i pobedi' (VIDEO)

Izvor: Beta, 01.Mar.2017

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" gradjani su ukupno poslali oko 2,5 miliona koverata, rečeno je danas u Regionalnom poštanskom logističkom centru "Beograd".Od početka nagradne igre proizvedeno je 5.650.000 koverata. Svakog dana stigne oko 150.000 pošiljki, dok je sinoć postignut rekord od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.