Raste broj novozaraženih u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 30.Okt.2020, 15:21

Raste broj novozaraženih u Novom Pazaru

Čak 15 lica je pozitivno na PCR testove u prethodna tri dana, objavio je Zavod za javno zdravlje Novi Pazar. U poslednja 24 sata, kod devet lica iz Novog Pazara potvrđeno je prisustvo virusa Covid-19. Ukupno 1.116 lica u Novom Pazaru je pozitivno na virus korone od početka epidemije. Na lečenju u novopazarskom Regionalnom Covid centru nalazi se osam pacijenata, gde u poslednja 24 sata nije bilo novih prijema, a jedan pacijent je transportovan za Klinički centar Niš. Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 51, od čega je 33 prvih i 18 kontrolnih pregleda. Indeksonline.rs The post Raste broj novozaraženih u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bolnici osam covid pacijenata, jedan trasportovan za Niš, dvoje na kiseoniku

Izvor: SandzakPress.net, 30.Okt.2020

Na Infektivno odjeljenje OB Novi Pazar juče nije primljen nijedan pacijent, dok je jedan transportovan u KC Niš. Ukupno je 8 hospitalizovanih pacijenata sa potvđenim simptomima COVID-19. Podaci koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili nadležni iz Zdravstvenog centra u Novom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Raste i broj testiranih i broj obolelih od korone u Kraljevu 

Izvor: Danas, 30.Okt.2020

U Kraljevu su od juče testirana 94 građana, kod  41 je konstatovano prisustvo virusa „SARSCoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“, kaže se u današnjem Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.