Raste broj nastradalih: Objavljene dramatične fotografije, sve je uništeno FOTO

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 11:52

Raste broj nastradalih: Objavljene dramatične fotografije, sve je uništeno FOTO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Atina - Solun, prema pisanju grčkih medija, nastradala je još jedna osoba.

Prema poslednjim informacijama, povređene su 53 osobe.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su turistički autobus sa dvostrukim spratom sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika, koji se sudario sa automobilom u kojem su bila četiri putnika.

Kratko nakon sudara autobusa sa vozilom, još jedan automobil sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << registarskim tablicama se sudario sa vozilom.

Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLEDNJE INFORMACIJE IZ GRČKE: Raste broj poginulih, više od 50 osoba povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023

Policija i vatrogasci su brzo stigli na mesto nesreće s 18 vatrogasaca i 6 vozila..Četiri osobe su stradale, dok je povređeno 53 osoba, najnovije su informacije grčkih medija o saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Atina - Solun...Nesreća se dogodila kada je turistički autobus...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.