Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024, 16:43

Rast BDP-a u januaru 3,8 odsto, očekuje se ubrzanje u prvom kvartalu 2024.

Na sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP), kojom je predsedavala predsednica vlade Ana Brnabić, rečeno je da je privredni rast u januaru ove godine iznosio 3,8 odsto, što je više od predviđenog i da se može očekivati i veći rast u prvom kvartalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Privredni rast u januaru premašio očekivanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Mar.2024

SRBIJA – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predsedavala je danas sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP), na kojoj je istaknuto da je privredni rast u januaru iznosio 3,8 odsto, što je više od predviđenog. Na sednici je konstatovano da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.