Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušteni organi brčanskog SDS-a

BRČKO - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica raspustio je organe stranke u Brčko distriktu i uveo povjereništvo, saopšteno je iz Opštinskog odbora ove stranke.

U saopštenju se navodi da je odluka donesena s ciljem bolje pripreme stranke za oktobarske opšte izbore.

"Cilj stranke je podizanje rada na viši nivo i zadržavanje statusa najveće stranke u Brčko distriktu i poslije oktobarskih izbora. Zbog značaja Brčkog za budućnost Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Srpske i srpskog naroda, neophodno je da SDS kao državotvorna stranka i dalje zaštitu interesa srpskog naroda u distriktu ima kao svoj glavni zadatak", ističe se u saopštenju.

Funkciju predsjednika brčanskog SDS-a obavljao je Uroš Vojnović, dok je njegov zamjenik bio Milenko Perendija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.