Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan tender za izgradnju kanalizacije u Batajnici

Meštani Batajnice uskoro bi mogli da se reše jednog od najvećih komunalnih problema u svom kraju, budući da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda raspisala tender za izgradnju kanalizacije u ovom naselju.

Kako je gradski menadžer Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio, projektom je planirana izgradnja preko pet kilometara kanalizacione mreže u tom zemunskom naselju.

Ona će prolaziti kroz četiri mesne zajednice, a radovi će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodaje on, početi već u februaru ili martu, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Kako stoji u konkursnoj dokumentaciji, rok za dostavljanje ponuda za izvođenje radova na izgradnji fekalne kanalizacije je 3. januar 2018. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.