Raspisan tender za drugu fazu rekonstrukcije Ulice generala Živkovića

Izvor: SandzakPress.net, 19.Maj.2023, 14:00

Raspisan tender za drugu fazu rekonstrukcije Ulice generala Živkovića

Ministarstvo privrede raspisalo je tender za izbor kompanije koja će izvršiti drugu fazu rekonstrukcije Ulice generala Živkovića u Novom Pazaru, procenjene vrednosti veće od 41 milion dinara. Drugom fazom obuhvaćena je rekonstrukcija deonice duge oko 650 metara jedne od najvažnijih saobraćajnica u Novom Pazaru, odnosno, do spajanja sa Kejom skopskih žrtava, magistralnim putem IB 22. Od izvođača radova traži se da obavi pripremne radove, geodetska merenja, ukloni postojeći asfalt i trotoare, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a potom postavi nove trotoara i asfaltira kolovoz, uz ostale propratne radove. Tender je otvoren do 14. juna, a rok za završetak radova je 60 dana. Podsećamo da je prvom fazom rekonstruisano oko 900 metara ove ulice, a radove vredne preko 81 milion dinara, izvodio je konzorcijum predvođen kompanijama “Složna braća Zoran i Nele” iz Nove Varoši i “Ukras” iz Novog Pazara. Radovi su kasnili nekoliko nedelja, zbog čega su pojedini meštani negodovali. (Radiostoplus) The post Raspisan tender za drugu fazu rekonstrukcije Ulice generala Živkovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nastavlja se rekonstrukcija jedne od najvažnijih saobraćajnica u Novom Pazaru

Izvor: B92, 19.Maj.2023

Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je tender za izbor kompanije koja će uraditi drugu fazu rekonstrukcije Ulice generala Živkovića u Novom Pazaru, procenjene vrednosti veće od 41 milion dinara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.