Raspisan konkurs za festival „Uhvati film“

Izvor: Danas, 26.Mar.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za festival „Uhvati film“

Konkurs za filmove na regionalni 17. Filmski festival „Uhvati film“, koji obuhvata projekcije domaćih i inostranih filmova na temu invalidnosti, otvoren je do 1. juna 2019. godine. Članak Raspisan konkurs za festival „Uhvati film“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotografije koje su ušle u najuži izbor takmičenja Sony World

Izvor: Danas, 26.Mar.2019

David Behar Rad Dejvida Behara u kategoriji Arhitektura. Fokus je na kućici koja može da se iznajmi u Majami biču. Objekat kao da je utonuo u boje okoline, mora i suncobrana. Predstavljen je najuži izbor fotografija u takmičenju Sony World 2019. godine. Fotografije koje su izglasane kao najbolje...

Nastavak na Danas...

Poetski konkurs u slavu ćirilice

Izvor: Danas, 27.Mar.2019, 12:01

Pesnički konkurs „Ćirilica – ogledalo srpske duše“  raspisan je 11. put, a ovogodišnja tema biće „Žena“:,,Nežna kao lahor,  prozračna ko pena, sestra, majka, supružnica – jednostavno Žena!“.   Članak Poetski konkurs u slavu ćirilice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.