Raspisan konkurs Evropa u školi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs "Evropa u školi"

BEOGRAD - Evropski pokret u Srbiji i Ministarstvo prosvete Republike Srbije u saradnji sa Fondacijom Fridrih Ebert, Knjižarom Laguna i Delegacijom Evropske komisije u Srbiji raspisali su likovni i literarni konkurs "Evropa u školi" za sve osnovne i srednje škole u Srbiji.

Ovo takmičenje sprovodi se u 35 evropskih zemalja od 1985. godine i u njemu učestvuje više od 500.000 dece širom Evrope koja će razmišljati, crtati i pisati na temu Kreativnost i inovacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Školska takmičenja se završavaju 1. maja 2009. godine, kada škole najbolje radove šalju na regionalno takmičenje u školske uprave Ministarstva prosvete.

Nacionalno takmičenje se završava 20. maja 2008. godine otvaranjem izložbe najboljih radova i predajom nagrada.

Najbolji mladi stvaraoci dobiće dva putovanja u Nemačku u trajanju od sedam dana, 100 knjiga izdavačke kuće Laguna i poklone iznenađenja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.