Raspisan Javni poziv za stipendiranјe talentovanih učenika i studenata u 2018. godini

Izvor: Megafon.co, 20.Feb.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan Javni poziv za stipendiranјe talentovanih učenika i studenata u 2018. godini

Komisija za podsticaj razvoja talentovanih učenika i studenata raspisala je Javni poziv za stipendiranje talentovanih učenika i studenata u 2018. godini.
Javni poziv je objavlјen na sajtu Grada Niša i oglasnim tablama organa i službi Grada u ulici Nikole Pašića broj 24 i ulici Vožda Karađorđa broj 16.
Obrasci prijava se mogu preuzeti sa sajta Grada Niša ili u prostorijama Sekretarijata za obrazovanje u ulici Vožda Karađorđa broj 16.
Rok za podnošenje prijava je 28. februar 2018. godine.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Raspisan konkurs za stipendije u Nišu

Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 00:18

Komisija za podsticaj razvoja talentovanih učenika i studenata raspisala je javni poziv za ovogodišnje stipendije a rok za podnošenje prijava je 28. februar, objavljeno je na sajtu grada Niša...Da bi mogli da konkurišu učenici srednjih škola treba da ispune uslove da su redovni učenici, da imaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.