Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašković Ivić: DSS neće sa Vučićem

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da bi lider naprednjaka Aleksandar Vučić u postizbornim kombinacijama trebalo da se ograniči na stranke koje mu se nude za koaliciju, a ne na DSS koja neće takav savez.

"Predsednik SNS je izjavio da neće u koaliciju sa DSS. Naravno da neće, jer i da hoće to ne bi mogao", navela je Rašković Ivić, prenela je DSS.

Ona je rekla i da je "potpuno nejasno na osnovu čega misli da se on (Vučić) >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o tome bilo šta pita" zapitavši lidera naprednjaka "zašto se ne ograniči u svojim kombinacijama na one koji mu se nude, - Dačića, Tadića, Šešelja".

"Dovoljno je onih koji hoće sa SNS-om, kojima je samo do vlasti, koji nemaju ni ideologije, ni morala koji bi im naložili da se ne nađu u tom nečasnom društvu", istakla je predsednica DSS u saopštenju.

Vučić je prethodno izjavio da SNS neće praviti postizborne koalicije sa Srpskom radikalnom strankom (SRS) kao i DSS i Pokretom Dveri jer te stranke, kako je naveo, traže odustajanje od evropskog puta Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Zašto se Vučić ne ograniči na Dačića, Tadića?

Izvor: B92, 14.Apr.2016

Beograd -- Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić ocenila je da bi lider SNS Aleksandar Vučić u postizbornim kombinacijama trebalo da se ograniči na stranke koje mu se nude...Ona je istakla da Vučić ne treba da se bavi Demokratskom strankom Srbije koja neće takav savez sa SNS..."Predsednik SNS...

Nastavak na B92...

Ni DSS neće sa Vučićem

Izvor: Mondo, 14.Apr.2016

Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da bi lider naprednjaka Aleksandar Vučić u postizbornim kombinacijama trebalo da se ograniči na stranke koje mu se nude za koaliciju, a ne na DSS...Foto: Tanjug, Jaroslav Pap.."Predsednik SNS je izjavio da neće u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.