Raskinuli Džoni Dep i Vanesa Paradi?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Džoni Dep i Vanesa Paradi?

Američki portal HollywoodLife.com prenosi da je 14-godišnjoj vezi Džonija Depa i Vanese Paradi došao kraj.

Navodno se par u poslednje vreme jako puno svađao pa je zvezda filma "Pirati s Kariba" odlučio da anganžuje advokate kako bi što jednostavije okončali raskid.

Iako se nikada nisu venčali par ima dvoje dece zbog čega prekid nije jednostavan. Ukoliko nisu potpisali neki dokument, Vanesa bi mogla da dobije pravo na polovinu Depove zarade.

Džoni i Vanesa su zajedno od 1998. i imaju 12-godišnju Lili-Rouz i devetogodišnjeg Džeka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Raskinuli Džoni Dep i Vanesa Paradi?

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jan.2012

Izvor: Vesti-online. Američki portal HollywoodLife.com prenosi da je 14-godišnjoj vezi Džonija Depa i Vanese Paradi došao kraj.. Navodno se par u poslednje vreme jako puno svađao pa je zvezda filma "Pirati s Kariba" odlučio da anganžuje advokate kako bi što jednostavije okončali raskid.. . Pukla...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.