Rashladite se uz vruće filmsko leto u Art bioskopu Muzeum

Izvor: Blic, 14.Jul.2013, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rashladite se uz vruće filmsko leto u Art bioskopu Muzeum

Manifestacija „Rashladite se uz vruće filmsko leto u Art bioskopu Muzeum“ počeće u ponedeljak 15.jula 2013. godine u 20 časova projekcijom urnebesne komedije "San letnjeg ludila" Aleksandra Hana.

U klimatizovanoj dvorani od 15.jula do 15. oktobra svako veče od 20 sati biće priređivane projekcije evropskog filma.

Svake sedmice na repertoaru će se naći dva nova evropska naslova.

Ponedeljak, sreda, petak i nedelja rezervisani su za komedije i evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žanrovski film, dok su projekcije utorkom, četvrtkom i subotom posvećene autorskom filmu, nagrađivanim filmovima i onima sa posebnom društvenom tematikom.

Organizatori su Centar za multimedijalnu umetnost i komunikaciju TANGRAM, Alpe Adria Culture Network i Etnografski muzej u Beogradu.

Ulaznice se prodaju na blagajni Ticket Line (ugao Gavrila Principa i Kraljevića Marka) kao i na blagajni Art bioskopa Muzeum 1 sat pre projekcije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vruće filmsko leto u Art bioskopu Museumu

Izvor: Danas, 14.Jul.2013

Manifestacija „Rashladite se uz vruće filmsko leto u Art bioskopu Museumu“ počeće večeras u 20 sati projekcijom komedije „San letnjeg ludila“. U klimatizovanoj dvorani sa dobrom projekcijom i dolby tonom, u periodu do 15. oktobra, svako veče od 20 sati biće organizovane projekcije evropskog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.