Rasel Brend na žurku pozvao roditelje svoje bivše supruge

Izvor: Blic, 10.Okt.2012, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Brend na žurku pozvao roditelje svoje bivše supruge

Rasel Brend napravio je žurku na dan kada je otišao na lečenje bolesti zavisnosti, jer mu je to promenilo život i kako kaže, "čist" je već deset godina. Na proslavu u Los Anđelesu pozvao je ljude koji su mu godinama pomagali da ostane trezan, među kojima su se našli i roditelji njegove bivše supruge Keti Peri.

- Ketini roditelji Kit i Meri Hadson bivši su hipiji. Odrastali su u ludim šezdesetim, pa su se družili sa narkomanima i propalicama poput mene - rekao je engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komičar.

Dodao je kako oni razumeju bivše zavisnike kao što je on, a da su mu kao roditelji bivše supruge izuzetno dragi.

Povezane vesti: Rasel Brend u vezi sa Geri Halivel? Rasel Brend želi pauzu od glume Rasel Brend: Keti je htela da imamo seks u invalidskim kolicima Keti Peri se povlači iz muzike dok ne "zaceli rane" Keti Peri: Samo Rasel Brend i ja znamo zašto se razvodimo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rasel Brend pozvao roditelje svoje bivše supruga na žurku

Izvor: Press, 10.Okt.2012

Glumac koji je godinama imao problema sa drogom i alkoholom, Rasel Brend (37) pozvao je roditelje svoje bivše supruge Keti Peri (27) na žurku u Los Anđelesu

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.