Raščistile se gužve zbog sudara

Izvor: Mondo, 24.Feb.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raščistile se gužve zbog sudara

U Beogradu su se u blizini mosta Gazela i na samom mostu dogodila dva sudara zbog kojih su bile velike gužve u centru grada.

Foto: Mondo/Goran Sivački Dovoljan je jedan koji ne poštuje propise, i eto gužve.

Dva sudara dogodila su se na razdaljini od 50 metara, pa su velike gužve bile oko mosta "Gazela", pogotovo u smeru ka gradu, a zatim i na autoputu, već od Dušanovca, rečeno je za MONDO u "Žutom taksiju".

I u okolini Autobuske i Železničke stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beograd je bila velika gužva, kažu dispečeri.

Situacija se normalizovala oko 16 časova.

U jednom od udesa na Gazeli povređena je devetogodišnja devojčica, a beba koja je takođe bila u vozilu je, prema prvim informacijama, prošla bez vidljivih povreda.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.