Ranković: Šansa Beograda nove industrijske zone

Izvor: RTS, 09.Mar.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranković: Šansa Beograda nove industrijske zone

Napravićemo industrijske zone oko obilaznice, na auto-putu kod Bubanj potoka i na Pančevačkom putu, rekao kandidat za gradonačelnika Beograda NDS Boris Ranković. Imamo šansu da oživljavanjem industrije otvorimo mnoga nova radna mesta u proizvodnoj delatnosti, dodao je Ranković.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Nove demokratske stranke Boris Ranković ocenio je da je najveća odgovonrost izborno obećanje, dodajući da je Beograđanima potreban novi gradonačelnik, čije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ime čisto koliko i radna biografija.

"Beogradu je dosta harizmatičnih, prekih menadžera, prostodušnih izvršioca i dugogodišnjih partijskih piona. Beograđanima treba posao i dobra plata, baš kao i svim građanima u celoj Srbiji. Poslednjih sedam godina u Beogradu nije bilo investicije koja bi dovela do otvaranja većeg broja radnih mesta", istakao je on u razgovoru sa građanima.

Šansa Beograda, prema njegovim rečima, su nove industijske zone.

"Napravićemo industrijske zone oko obilaznice, na auto-putu kod Bubanj potoka i na Pančevačkom putu. Uz sadašnju infrastrukturu i završetak obilaznice, imamo šansu da oživljavanjem industrije otvorimo mnoga nova radna mesta u proizvodnoj delatnosti", dodao je Ranković.

"Boris Ranković i njegov novi tim izgradiće uslove za novu industriju u Beogradu, a brzina kojom će se otvarati radna mesta zavisi od podrške koju će dobiti na izborima", naglašeno je saopštenju NDS.

On je obećao da bi već u prvih 30 dana napravio novi jedinstveni tarifni sistem naplate gradskog prevoza.

To će, kako je naglasio, dugoročno svima omogućiti da se voze jeftinije, komfornije i tačnije.

Naplatu i organizaciju prevoza u Beogradu ponovo će preuzeti Direkcija za javni prevoz, kazao je Ranković, dodajući da ne može naplatu da organizuje privatna firma, već gradsko telo koje upravlja i organizuje prevoz u Beogradu i koje je upravo sa tom namenom i osnovano.

"Posao i dobra plata jeste uslov za stabilan život, ali i budućnost beogradske dece. Za njih stvaramo bolje sutra samo ako započnemo unapređenje sistema obrazovanja. Da bi đaci imali šansu da dobiju dobar posao, a time i stabilnu budućnost, stvorićemo najbolje uslove za učenje. U sledeće četiri godine, svaki osnovac u Beogradu imaće svoj računar, kako bi učili i sticali nova znanja na isti način kao i njihovi vršnjaci u razvijenim i uspešnim zemljama Evropske unije", podvukao je on.

Za razliku od istrošenih političara, njegova lista, kako je kazao, ispuniće svako obećanje, jer će ih svaki dobijeni glas voditi ka izgradnji nove industrije u Beogradu, jeftinijem, tačnijem i konfornijem javnom prevozu, najboljim uslovima za učenje u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šansa BG nove industrijske zone"

Izvor: B92, 09.Mar.2014

Beograd -- Kandidat za gradonačelnika NDS Boris Ranković, ocenio da je najveća odgovornost izborno obećanje, dodajući da je Beograđanima potreban novi gradonačelnik...Šansa Beograda, prema njegovim rečima, su nove industrijske zone..."Napravićemo industrijske zone oko obilaznice, na auto-putu...

Nastavak na B92...

Ranković: Najveća odgovornost izborno obećanje

Izvor: Akter, 09.Mar.2014

Kandidat za gradonačelnika Beograda na listi NDS, Boris Ranković, ocenio je danas da je najveća odgovonost izborno obećanje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.