Ranjeni crnogorski biznismen: Dobro se osećam VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni crnogorski biznismen: Dobro se osećam VIDEO

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen ispred "Kraun plaze" poručio je da se dobro oseća.

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović, koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" bio s vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro oseća i zahvalio svima na podršci.

Nikšićki biznismen Davidović je ranjen u ruku i, prema informacijama beogradskih medija, prevezen je u privatnu zdravstvenu ustanovu.

Novinar Srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telegrafa Miloš Lazić rekao nam je šta bi moglo stajati iza ovog napada.

"Davidović je biznismen koji je aktivan bio kao bivši načelnik PU Nikšić, biznismen koji se bavio, imao je benzinsku pumpu, ali se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, to su vrlo lukrativni poslovi, i takođe je bio zastupljen u građevini", rekao je Lazić.

Opširnije u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.