Ranjena upravnica pošte kritično

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjena upravnica pošte kritično

Novi Sad -- U pljački pošte u Ulici Narodnog fronta 47 u Novom Sadu, oko 11 sati, u stomak je ranjena upravnica pošte G. S. T. (48). Ranjena žena je u kritičnom stanju.

Ona je smeštena na intenzivnu negu Urgentnog centra u Novom Sadu, kaže portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Ona je operisana, a njeno zdravstveno stanje je i dalje neizvesno, s obzirom da su opasne po život, kazala je Jelena Jurišin. Kako saznaje B92 operacija je trajala 2 sata. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Portparolka MUP u Novom Sadu Mileva Tomić rekla je za Radio B92 da je maskirani napadač hicem iz pištolja ranio ženu i da je u toku potraga i istraga utvrđivanja identiteta počinioca. Kako saznajemo, upravnicu je jedan od tri ispaljena metka pogodio u stomak.

Napadač je s plenom pobegao sa mesta pljačke, a pri bekstvu mu je ispadao novac iz torbe, kazali su očevici, koji navode i da je on u begu skinuo sa sebe jaknu i majicu s kapuljačom.

Uviđaj je u toku, a oko same zgrade je razbacan novac, koji je pljačkašu ispao tokom bega.

To je treća pljačka iste pošte u poslednjih godinu dana.

Tužilaštvo: Pljačka pošte pokušaj teškog ubistva

Tužilaštvo je današnju pljačku pošte u kojoj je teško ranjena jedna službenica, okvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju, saopštila je novosadska policija.

Policija je uz saopštenje dostavila video-snimak i apelovala na građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to jave na telefon 064/892-4055.

Napadač ima 25 do 30 godina, visok je oko 165 centimetara, kratke crne kose, piše u saopštenju i dodaje se da je maskirani napadač odneo za sada neutvrđenu sumu novca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačka u Novom Sadu: Teško ranjena upravnica pošte (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Apr.2012

U oružanoj pljački Pošte u Ulici Narodnog fronta 47 u Novom Sadu dogodila se pucnjava u kojoj je teško ranjena upravnica pošte G.Š.T. iz Čuruga rođena 1964. godine...Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine, ekipe Hitne pomoći brzo su stigle na lice mesta, a ranjena upravnica je zbog prostrelne...

Nastavak na S media...

Operisana upravnica pošte ranjena tokom pljačke u Novom Sadu

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2012

U pljački pošte Ulici narodnog fronta u Novom Sadu, oko 11 sati, ranjena je u stomak šalterska radnica Gordana Šarinčić Terzin (48), a njeno zdravstveno stanje je, s obzirom na težinu povreda, neizvesno.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.