Ranjen sin Hanke Paldum

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen sin Hanke Paldum

U pucnjavi u Sarajevu u noći između četvrtka i petka ranjen je Mirzad Brkić, sin popularne pevačice Hanke Paldum. Brkić je, prema pisanju medija, pogođen u potkolenicu ali nije teže ranjen, a policiji nije želeo da kaže ni gde ni kako je došlo do pucnjave, niti ko je pucao na njega. Nezvanično se, takođe, saznaje da je odbio da ga zadrže u bolnici.

Brkić je, kako pišu mediji, od ranije poznat po kriminalu i konzumiranju droga.

U avgustu 2005. godine zajedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Mevludinom Velagićem, teško je povređen u tuči ispred noćnog kluba Boemi u centru Sarajeva.

Mevludina i Mirzada su, prema tadašnjem saopštenju policije, pretukli Edin Bašić i Almir Bajrović, izbacivači u Boemima.

Velagić i Brkić su se, zajedno s prijateljem Amelom Čengićem, pred klub dovezli oko 4.30 i nasilno su pokušali da uđu u klub. Tada su započeli kavgu, ali su ih pretukli radnici obezbeđenja, koji su, nakon što su prebili pijane mladiće, demolirali i automobil kojim su se trojica mladića dovezla pred klub.

Prilikom tuče najteže je stradao Mirzad Brkić, koji je zadobio povrede lica, Mevludin je teško povredio oko, dok su izbacivači prošli s lakšim povredama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi ranjen sin Hanke Paldum

Izvor: Glas javnosti, 26.Feb.2011

SARAJEVO - U pucnjavi u Sarajevu u noći između četvrtka i petka ranjen je Mirzad Brkić, sin popularne pevačice Hanke Paldum, objavili su sarajevski mediji...Kako bosanski mediji saznaju, Brkić je pogođen u potkolenicu ali nije teže ranjen. Brkić je odbio da sarađuje sa policijom, kao i da kaže...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.