Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen član 'Pink Pantera' na Cetinju

CETINJE - U pucnjavi koja se protekle noći dogodila na Cetinju ranjen je muškarac, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Na muškarca je ispred zgrade u Dečanskoj ulici, gdje stanuje, pucala nepoznata osoba i sam se javio u službu Hitne medicinske pomoći na Cetinju, prenose crnogorski mediji.

Mediji navode da je ranjen član organizacije "Pink Panter" čiji su inicijali V.L.

Iz policije su ranije naveli da je jedna osoba primljena u cetinjsku Opštu bolnicu sa povredama koje su nanesene vatrenim oružjem, te da se uzrok utvrđuje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U pucnjavi na Cetinju ranjen V. L.

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017

U pucnjavi koja se dogodila oko jedan sat posle ponoći, u Dečanskoj ulici na Cetinju ranjen je muškarac, saznaje portal "CdM"...Kako prenose mediji, u pitanju je Cetinjanin V.L., a na njega je navodno ispred zgrade gde stanuje pucala nepoznata osoba...On se po navodima portala Analitike, sam javio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.