Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Bajka je gotova

Klaudio Ranijeri, menadžer fudbalera Lestera, aktuelnog prvaka Engleske, koji se trenutno nalazi dvije pozicije iznad zone ispadanja, rekao je da je prošlosezonska bajka završena, ali da njegova ekipa mora da nastavi da se bori.

Njegov tim je nanizao tri poraza u posljednjim kolima, a trijumfovao je samo pet puta u ovoj sezoni Premijer lige.

"Shvatam da je ono što smo uradili prošle sezone bilo nešto posebno, bajka. Prošle sezone sam čekao da se tako nešto dogodi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Napravili smo nešto posebno u cijelom svijetu. Sve je bilo fantastično, sve je bilo kako treba. Sada je sve pogrešno. Mislim da mnogo razmišljamo o tome šta je bilo prošle godine i mislili smo da to možemo da ponovimo. Ne, gotovo je. Bajka je gotova. Ovo sada je stvarnost. Morate da izaberete  ako ste gubitnik, recite, gotovo je. Ako niste gubitnik, borite se, vjerujte", rekao je Ranijeri.

On ističe da, bez obzira na sve, vjeruje u svoju ekipu.

"Vjerujem da možemo da stignemo, moramo da budemo zajedno, zajedno i sa navijačima. Navijači su prošle sezone uživali, a sada manje, ali mi smo jaki, mi smo porodica. Sada je vrijeme. Ako ste gubitnik u fudbalu, gubitnik ste i u životu. Ako ste gladijator, borac, u životu možete biti isto. Stvarnost mora da se vrati. Vjerujem, jer su moji igrači borci i šampioni", zaključio je Ranijeri.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.