Rani radovi i rani blamovi holivudskih zvezda: Šta vam je ovo trebalo?

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rani radovi i rani blamovi holivudskih zvezda: Šta vam je ovo trebalo?

Džordž Kluni, Helen Miren, Tom Henks samo su neka od velikih glumačkih imena koja su morala od nekud da počnu sa karijerom. Ali, zar su morali od ovoga?

Helen Miren je davne 1979. godine igrala u ekranizaciji filma o životu razvratnog rimskog imperatora Kaligule. U oskudnim kostimima, polugola, glumica koja ima titulu dame skoro dva sata paradila je polu gola i izvodlai neke pokrete nalik igranju.

VIDEO> Helen Miren u Kaliguli:

Džordž Kluni je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazao koliko je svaki početak težak 1988. godine u filmu "Povratak paradajza ubica". priča se vrti oko ludog naučnika koji stvori džinovske, jelte, krvožedne paradajze koji redom tamane sve na šta naiđu.

VIDEO> Povratak paradajza ubica trejler:

Tom Henks se 1990. godine pojavio u adaptaciji romana T. Volfea "Vatromet taštine". Henks igra rame uz rame sa Brusom Vilisom i Melani Grifit. Ovaj film je najavljivan kao najveća bomba kinematografije u to vreme, ali na žalost proglašen je najvećim promašajem.

VIDEO> The Bonfire of the Vanities:

Robert De Niro je pokušao da izađe iz uloga negativaca i grubih tipova, pa je imao izlet i u dečje filmove. Nema zbora da je De Niro sjajan i kao komičar, na kraju krajeva, on je jedan od najvećih glumaca današnjice. Ali, mogao je i bez uloge u "Rokiju i Bulvinklu". U ostalom, sami procenite.

VIDEO> Rocky and Bullwinkle:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rani radovi i rani blamovi holivudskih zvezda: Šta vam je ovo trebalo?

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Džordž Kluni, Helen Miren, Tom Henks samo su neka od velikih glumačkih imena koja su morala od nekud da počnu sa karijerom. Ali, zar su morali od ovoga?. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.