Rani radovi Demi Mur

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rani radovi" Demi Mur

Bio je januar 1981. godine. Samo dva meseca ranije, danas slavna holivudska glumica Demi Mur proslavila je svoj 18. rođendan. A ulazak u "svet odraslih" proslavila je i fotografisanjem za časopis "Oui".

 Jedva punoletna Demi je tom prilikom pokazala apsolutno sve. Silikone u to doba nije još imala.

Još kao 16-godišnjakinja Demi je, na nagovor prijateljice Nastasje Kinski, napustila školu da bi postala glumica. Međutim, za ostvarenje holivudskog sna morala je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čeka sve do 1981. godine.

Fotografije na kojima je pozirala sasvim gola, mlađahnoj Demi su na neki način bile "ulaznica" u filmski svet. Prva uloga koju je dobila bila je u filmu "Choices", a potom su se ređale one u "Parasite", "Young Doctors in Love", "No Small Affair" i "Blame It on Rio".

Iako broj 13 mnogima znači nesreću, upravo 13. po redu filmska uloga, ona u filmu "Duh", Demi je 1990. godine donela i prva filmska priznanja - nominaciju za Zlatni globus te Saturn nagradu za najbolju glumicu.

Godinu dana kasnije, odnosno 10 godina nakon prvog golišavog editorijala, Demi je odlučila da se ponovo skine pred fotoobjektivima.

U avgustu 1991. godine gola se pojavila na kontroverznoj naslovnici Vanity Faira. Pred objektivom Eni Lajbovic tada je pozirala u sedmom mesecu trudnoće.

Pred kamerama se zbog filmskih uloga dosad razgolitila mnogo puta, a njeno skidanje u filmu "Striptiz" i dan danas se smatra jednom od dosad najbolje izvedenih filmskih striptiz uloga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.